Първоначално публикувано от nblagoev
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Днес към 12 на Драгичево посока София синя 147 фейслифт варненска,свирнах на колегата.Вчера в Перник сребриста 156 със софийска регистрация на улица Кракра пред една аптека.Да си казват кои са.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Вчера между Слънчев бряг и Обзор в късния след обяд засечена червена 145,май имаше никнейм на предното стъкло.AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment
-
Преди около 40 мин. на магистрала Тракия преди Вакарел, посока София - сива 155 СА3811** със стикер на задното стълко.
Пуснах аварийни на колегата, а той ми пресветна.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm 210hp
Lancia Kappa 2.4JTD 136hp
Mercedes E250TD Avantgarde 150hp
Alfa Romeo 156 1.8TS 144hp - ex
Comment
-
Вчера някъде из центъра на София (не разбрах точно къде) зелена пловдивска 146-ца е спряла на средата на пешеходна пътека и колегата се е извинил на едно момиче, че е видял в последния момент и затова така спира. Като заобиколила колата тя го питала от клуба ли е и той казал "да". Да си признава кой е. Попаднал е на сестра ми
А преди 2-3 дни на светофара след тунела на Люлин в посока центъра заякох колега с много яко синя 155-ца. Аз се наредих за ляв завой, а той чакаше за направо. Като минах покрай него му свирнах, а той ми махна. Хайде и той да си признаваThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Вчера посока центъра по бул.Сливница между Тръгълника и Орион към 17 ч . Черна 147 1.8 ТС с 5 врати в задръстването бях по едно време зад него после малко по напред и те такаAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD CF3 115CV {06.01г.} Progression / Limited edition (I)My love
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Ladjov Покажи съобщениеВчера посока центъра по бул.Сливница между Тръгълника и Орион към 17 ч . Черна 147 1.8 ТС с 5 врати в задръстването бях по едно време зад него после малко по напред и те така
1.6 е била156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
-
Днес по пътя Ямбол-Бургас-Черноморец премигах и свирках на доста алфи.Ако съм отцелил някой от форума, да се чувства поздравен
По-голямо впечатление ми направиха една 166-ца, тъмно сива- между Атия и Черноморец;една светло сива 156 седан с фарове с лупи - близо до разклона за Атия; и една синя 156 седан близо до Била в бургас - момчето се загледа (незнам дали се загледа в колата ми), опитах да му дам път, но той говореше по телефона и се забави и реших да продължа.Last edited by mitenceto89; d.m.y г., 19:38.
Comment
-
Това с премигването не го разбирам, ако не е някой от форума ще си помисли за полицаи ли ми пресвяткват, препядствие ли има на пътя и т.н.
Ако си сигурен, че колегата е от форума мигай колкото искаш, но иначе си е заблуда. Все пак хората от форума са по-малко от 1% от притежателите на Алфа в България. Аз за това само махам като среща някоя алфа, а ако съм сигурен, че е някой от форума може и да светна.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеТова с премигването не го разбирам, ако не е някой от форума ще си помисли за полицаи ли ми пресвяткват, препядствие ли има на пътя и т.н.
Ако си сигурен, че колегата е от форума мигай колкото искаш, но иначе си е заблуда. Все пак хората от форума са по-малко от 1% от притежателите на Алфа в България. Аз за това само махам като среща някоя алфа, а ако съм сигурен, че е някой от форума може и да светна.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
Comment